Gids

Sommige mensen zouden ontspanning eens serieus moeten nemen in hun leven – bent u één van de vijf types die we hebben gespot?

  1. De gestresste forens

We kennen allemaal wel eens het gevoel van dat we driftig op onze laptop of computer zitten te werken om die ene deadline te halen. Om vervolgens vlug, vlug naar de volgende deadline toe te werken. Al dat gestress maakt je echter niet altijd productiever! Een 15 minuten durende massage kan helpen om je alertheid te stimuleren en je prestaties te verhogen.

De  beste massage voor u: een stoelmassage op kantoor. Klinkt dat niet veel beter dan 17 espresso’s verder, pas ’s avonds laat en gestresst thuis te komen?

  1. De marathonloper

Super, je bent vol ambitie en traint voor je eerste marathon! Maar hoort je geliefde thuis je regelmatig klagen over pijnlijke kuiten en gespannen spieren? Sportmassage kan de oplossing zijn; uw therapeut kan u nuttige tips en de juiste massage geven, zodat stramme spieren tot het verledenn behoren.

De beste massage voor u: een full-body sportmassage om herstel te stimuleren en eventuele toekomstige blessures te voorkomen.

  1. De newly single

Het is niet leuk als je relatie strandt, maar daarover blijven nadenken helpt je ook niet verder. In  plaats daarvan kun je beter genieten van een heerlijke massage! Massage helpt tegen angst en depressie, wees lief voor je lijf!

De beste massage voor u: een Aroma Touch massage, met kalmerende oliën om te ontspannen of juist stimulerende oliën om je op te beuren.

  1. De nieuwe mama

Het gebrek aan slaap, het herstel van de bevalling, de achtbaan van emoties, het besef van “Wow, dit kleine mensje is mijn verantwoordelijkheid”, hallo mama! Hoewel je nu misschien denkt dat tijd maken voor een massage onmogelijk is, kan massage je zowel geestelijk als lichamelijk verlichting bieden!

De beste massage voor u: Een Aroma Touch massage om je vermoeide lijf te helpen ontspannen en lichaam en geest weer in balans te brengen.

  1. De drukke student

Studeren voor examens is super-stressvol, maar uren met je neus in de boeken is ook niet bevordelijk voor je lichaam. Een massage kan helpen om te werken aan die strakke knopen in uw nek en schouders en het verlichten van.

De beste massage voor u: een verkwikkende massage met pepermuntolie om je alert en fris te laten voelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s