Blog

Lente… een frisse start!

Het is lente! We kunnen weer genieten van heerlijke lentebloesem, fluitende vogels en een warm zonnetje op een terrasje. Maak een frisse start en doe nieuwe energie op. Plan een ontspannend dagje samen met jouw vriendinnen, moeder, zus of partner waardoor je die koude dagen supersnel vergeet!

Ontspannen in het zonnetje omdat je het hebt verdiend, begin de lente met een frisse start.

EEN GEZONDE GEEST EN LICHAAM

Vrouwen zijn druk met werk, vrienden, kinderen en relaties. Er staat dus echt wel een aardige druk op ons. Hierdoor zoeken we naar het juiste evenwicht in het leven.   We willen een gezonde geest en lichaam zodat we lekker in ons vel zitten. Je kunt het ook wel harmonie noemen. Als lichaam en geest met elkaar in balans zijn, voel je je gelukkiger, fitter en geniet je meer van het leven.

 

VOORJAARS SPECIAL

De Aroma Touch massage geeft de ontvanger een unieke ervaring met essentiële oliën en ondersteunt tevens je welzijn.

De Aroma Touch massage is heel aangenaam. De zachte ritmische aanraking werkt in harmonie met het aroma van de hoogste kwaliteit therapeutische essentiële oliën van dōTERRA. De oliën dringen diep het weefsel binnen en geven doelgericht ondersteuning daar waar het nodig is. Je lichaam kan zich volledig ontspannen en je geest en ziel kunnen heerlijk genieten.

De Aroma Touch massage met etherische oliën is een goede manier om lichaam en geest in balans te brengen.

Beleef de bijzondere aromatisch en ervaar zelf de Aroma Touch massage.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s