Ontspannen

Maak kennis met Aroma Touch Massage

45 minuten  lang volledige ontspanning tijdens een zachte, ritmische massage van je rug, hoofd en voeten met gebruik van helende, essentiële oliën…

…dat is wat je kan verwachten van een AromaTouch behandeling.

 

Aanraking is zo belangrijk voor elk mens. De tastzin is het eerste zintuig dat we ontwikkelen en waarschijnlijk het laatste, dat we verliezen. Een massage verlaagt stresshormonen en verhoogt tegelijkertijd het serotonine en dopamine gehalte in ons lichaam waardoor we ons weer beter gaan voelen en het zelf genezende vermogen toeneemt. Hiervoor heeft ons lichaam meer dan 5 miljoen receptoren, die op aanraking reageren.

Maar hoe vaak worden we nog met intentie aangeraakt? Hoe vaak nemen we in de hectiek van het dagelijkse leven nog de tijd voor onszelf en geven we ons lichaam de weldaad, rust en ontspanning, die zo simpel en eenvoudig is en zo veel voor onze emotionele balans en gezondheid kan betekenen?

Wij nodigen je van harte uit, om een keuze voor jezelf te maken en jezelf de aandacht en liefde te gunnen, die je hebt verdiend.

Laat al je zintuigen met een at-home massage dit voorjaar! Kan je 45 minuten lang alle dagelijkse perikelen helemaal loslaten en jezelf helemaal ontspannen. Zo kunnen geest en ziel heerlijk genieten en kan je lichaam zich ontspannen door de zachte aanraking en het heerlijke aroma van de hoogste kwaliteit therapeutische essentiële oliën.

De AromaTouch behandeling is een massage, die heel aangenaam is. De ritmische aanraking en de oliën doen het werk, deze gaan diep in je weefsel en geven doelgerichte ondersteuning waar nodig. De aandachtige, ritmische aanraking en de fijne geur maken dat je heerlijk kan ontspannen.

De behandeling vindt plaats op je rug en hoofd en aan je oren en voeten (reflexzones). Trek bij voorkeur een makkelijke broek aan en plan na de behandeling niet meteen een zakelijke afspraak. Je raakt in diepe ontspanning en het zal een tijdje duren tot je na de behandeling weer in het hier & nu bent “geland”. Omdat de behandeling ook over je hoofd gaat, zit daarna je kapsel waarschijnlijk niet meer ideaal, houd hiermee rekening. Na de behandeling is er voldoende tijd om rustig bij te komen en een glas water.

Het doel van een AromaTouch behandeling is het zenuwstelsel van het lichaam in evenwicht te brengen. Dit proces wordt bereikt in 4 stappen:

1) stress vermindering

2) versterking van het immuunsysteem

3) vermindering van ontstekingen in het lichaam en het

4) verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel (homeostase)

 

8 verschillende oliën

Ik breng in totaal 8 verschillende oliën aan. Elke fase bestaat dus uit twee essentiële oliën: een enkelvoudige olie of een gemengde olie. Elke olie is speciaal ontwikkeld om een gezond emotioneel en fysiek functioneren te ondersteunen.

Zelf ervaren?

Elke AromaTouch behandeling duurt 45 minuten. Wil je deze ontspannende behandeling graag zelf ervaren.  Neem contact op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s