Gids

7 alternatieve Moederdag ideeën

Het is bijna weer Moederdag, met moederdag zetten we alle moeders in ons leven nog even extra in het zonnetje.  Je eigen moeder, de moeder van je moeder, je zus die net moeder is geworden, alle moeders vedienen het om extra verwend te worden .

Probeer eens iets anders dan de gebruikelijke bloemen en chocolade om je moeder speciaal te laten voelen – we hebben een paar leuke ideeën om haar te verwennen wat niet veel kost. Hoe jij ervoor zorg dat je MaMa zicht extra speciaal voelt deze dag.

1. Bak voor haar een speciale cake

Voor een gezondere twist, probeer de trend met veggie-gebaseerde taarten en zoek een recept dat deze ingrediënten bevat: boterham, biet of zoete aardappel?

2. Boek voor haar een massage

Voor de ultieme toegeeflijkheid, geef je moeder een massage in het comfort van haar eigen huis. Koop voor haar een Alltera Massage cadeaubon, zodat ze zichzelf kan verwennen op een moment dat haar past.

3. Vraag haar uit

dit is de kans om samen tijd te besteden, een van de beste cadeaus die je moeder zou kunnen ontvangen. Neem haar uit voor een wandeling rond een galerij gevolgd door thee en cake, of boek de matinee performance van een voorstelling waar zij houdt van.

4. Houd een filmmiddag

Sluit de gordijnen en laat een filmfestival  met een doos chocolade beginnen. Onze Moederdag film aanbeveling? De Kids Are Alright, Mamma Mia en Beaches. Vergeet de zakdoekjes niet voor de laatste film!

5. Maak een ‘mum en ik’ fotoalbum

Verzamel de foto’s van jullie twee samen door de jaren heen en zet ze in een fotoalbum. Scan ze ook, zodat u een online versie hebt die u met de rest van de familie kunt delen op sociale media.

6. Kook het op

Verras je moeder op een bon voor kooklessen. Of geef haar op voor en kookworkshop. Wat voor eten ze ook graag wil leren maken, er is vast wel een kookcursus die je dat leert.

7. Geef een een mooi boek

Houd je moeder van lezen? Geef haar een prachtige speciale editie van een van haar favoriete boeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s