Ontspannen

Ontspannen kun je leren

Ontspanning is nodig om je lichaam en geest te laten herstellen van inspanning. Als je lichaam en geest niet de tijd krijgen om bij te komen, dan stapelt spanning en vermoeidheid zich op. Tot het je teveel wordt. Je kunt veel meer aan, als je tussendoor ontspant. Je gaat dan gemakkelijker om met stress, eisen die aan je worden gesteld en school of werk.

Ontspanning is iets wat we eigenlijk moeten leren en beoefenen, net als geluk. En zoals geluk, leren ontspannen is uiterst belangrijk voor uw gezondheid en welzijn. Het is dus erg belangrijk om te ontspannen. Voor de één is ontspanning uitgaan met vrienden, voor de ander is het met een boek op de bank zitten. Of je gaat lekker sporten.  Of even lekker ontspannen met een thuis massage. Het is belangrijk dat je voor jezelf nagaat wat ontspannend voor jou is, wat jij leuk vindt om te doen. Zodat je hoofd leeg wordt en je lichaam ontspant.

Waar word jij ontspannen van of heb je tips voor anderen? Laat het ons weten in de reacties.

ONTSPANNING is een natuurlijk genezen process

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s