Ontdek

Waarom is een massage na de vlucht belangrijk

Niemand houdt van een lange vlucht. Ze zijn saai en ze maken je lichaam erg verschrikkelijk. Terwijl het probeert te acclimatiseren met je nieuwe tijdzone, heeft het ongetwijfeld ook zwelling, uitdroging en algemene vermoeidheid. Wees aardig voor jezelf en zorg dat je eenmaal na het inchecken bij je hotel of thuis hebt gemaakt, jezelf een post-massage massage reserveert.

Of je liever een stoelmassage of een volledige lichaamsmassage heeft, het maakt niet uit, elke vorm van stimulatie voor je spieren op een overwegende manier, voel je je beter in geen tijd. Als je niet zeker bent dat je een uur lang op een massagetafel ligt, zal je na zeven van zitten beter voelen, we zijn hier om je te overtuigen. Lees verder waarom een ​​post-vlucht massage niet alleen belangrijk is, maar in onze ogen helemaal noodzakelijk is.

 

1) Het zal helpen bij het vasthouden van vloeistof

Een volledige lichaamsmassage is een geweldige manier om toxines uit je systeem te spoelen en dit kan zelfs meer voordelig zijn als je langere vlucht heeft gehad. Na uren in de lucht kan vloeistof in het lichaam opbouwen, waardoor je pijn en ongemak kan veroorzaken. Een professionele masseuse zal weten hoe het lichaamslymfsysteem moet worden gemanipuleerd om de vloeistof te laten afvoeren en je weer te voelen als jezelf.

2) Je spieren zullen je bedanken

Vliegtuigstoelen zijn bekend om oncomfortabel te zijn en langdurig te zitten. Het is nooit goed voor je lichaam. Gezamenlijke spanning is de nummer een zorg voor reizigers na de vlucht, met een slechte omloop in een nabije tweede. Gelukkig kunnen massages deze beide problemen bestrijden, in feite is het precies waar het voor werd gecreëerd!

3) Het zal je helpen te hydrateren

Vliegtuig toiletten en kleine drinkbekers zijn beide factoren die mensen terughouden om tijdens een vlucht gehydrateerd te houden en dit in combinatie met de slechte luchtsystemen maakt ontwatering een belangrijke zorg. Een massage helpt niet alleen om je bloedstroom te verhogen, maar de olie die je massage therapeut gebruikt zal helpen om vocht terug in de huid te voegen. Na elke massage is het belangrijk om water te drinken, maar probeer nog meer te drinken als je een post-massage hebt gehad.

4) Je kan afscheid nemen om te stressen

Reis angst is een heel echt ding. Als het niet de passagiers is die traag zijn om hun tassen uit de overheadbakken te pakken die je echt aan het malen zijn, is het het feit dat je bagage het laatst op de carrousel verschijnt. Voordat je bloeddruk te veel opstijgt, boek een massage service zodra je de luchthaven vertrekt. Je kan naar uw massagetherapeut wachten terwijl je ontvangt wat waarschijnlijk de meest ontspannende massage van je leven zal zijn.

5) Het kan je jetlag serieus minimaliseren

Jetlag is code voor misselijkheid, uitdroging, vermoeidheid en prikkelbaarheid, in wezen alle dingen ongemakkelijk. Massage is een van de beste dingen die je kunt doen om dit te bestrijden, omdat het helpt om je lichaam te ontdoen van al zijn ongemakken, waardoor het makkelijker kan worden aangepast aan je nieuwe tijdzone. Als je buitensporig na de vlucht wilt voelen, vraag dan je massagetherapeut als zij tijdens je behandeling lavendelolie gebruiken. Het is bekend om een ​​gevoel van welzijn en verleving te bevorderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s