Gids

5 redenen om nu een bedrijf massage te boeken

Versla stress en verbeter het moraal door gewoon een massage op werk te boeken.

Of je zelf na een lange dag op je bureau wilt behandelen, of je team voor een serieuze ontspanning kunt behandelen, is een stoel massage, een van de beste manieren om ‘ohm’ op kantoor te vinden.

 

Het is makkelijk te organiseren

Contacteer me, leg uit waar je naartoe wilt, en ik zal een pakket voor je samenstellen. Ik kom dan op kantoor met een stoel klaar om te werken. Ik heb alleen een hoek of een kleine vergaderzaal nodig – een royale baas gaf zelfs zijn kantoor voor de dag! ‘

Het klopt slechte houding

Elke behandeling duurt 15 minuten en omvat het masseren van je nek, rug, schouders en armen, plus enkele Indiese hoofdmassage en acupressuurtechnieken om de spieren te verlichten. Ongeveer 90 procent van de mensen heeft een zeer slechte houding van het zitten aan hun bureau, de hele dag typen. Maar na een sessie beginnen je schouders naar beneden te komen en je voelt je veel beter.

Het verhoogt de productiviteit

Bedrijf massage is goed voor zowel zaken als personeel. Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die de welzijn van hun werknemers voorrang geven, hun  tenminste 10% beter presteren. Mensen worden efficiënter en effectiever op het werk na een massage. Het kan de prestaties van werknemers daadwerkelijk verbeteren.

Startup Stock Photos

Het vermindert ziekte dagen

Niet alleen kan massage stress verlichten, zodat je veel gelukkiger bent op je werk, het kan je helpen beschermen tegen het ziekte. Studies tonen massages verhoogt witte bloedcellen, het stimuleren van je immuunsysteem. Dus boek voor een massage in plaats van jezelf op medicijnen te doseren.

Het verhoogt de gevoelens-goede factor

De hele stemming en houding van een kantoor leidt na een massagesessie. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik het wonderen heb gezien! Dit kan zijn omdat massage werkt door het verhogen van endorfine niveaus – het lichaam’s natuurlijke ‘goed voelen’ chemicaliën – en het verminderen van stresshormonen. Wie heeft een bonus van een bankier nodig als je als miljonair kan voelen na een massage ?!

Een gedachte over “5 redenen om nu een bedrijf massage te boeken”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s