Ontspannen

Hoe krijg je een spa-weekend thuis

Als je wilt verwennen, maar  te uitgeput om het huis te verlaten, waarom breng je de spa niet mee? Volg mijn tips en ik zal je laten zien hoe je een ervaring heeft die net zo ontspannend is als een luxe weekend weg zonder dat u je je voordeur hoeft te verlaten. Zet je telefoon stil, zet je buiten kantoor, bestel een massage en maak je klaar om in de privacy van je huis te ontspannen.

 

Maak een rustgevende sfeer

Comfortabele geuren en geluiden zijn essentieel voor een ontspannende spa-ervaring, dus pas deze niet door wanneer je het gevoel thuis voelt. Dim je lichten en breng wat wierook of een van uw favoriete geurende kaarsen en speel rustig op een laag volume.

Neem een bad

Gebruik uw favoriete essentiële oliën en maak uw eigen persoonlijke sauna. Zacht in sommige epsomzouten en gebruik uw favoriete organische lichaamsproducten als je in je bad ontspant. Als je alleen een douche heeft, doe het warme water in de gootsteen en gebruik het om je gezicht te stoom in plaats daarvan. Wanneer je klaar bent zet je zachtste badjas en meest comfortabele slippers aan.

Krijg een massage thuis

Boek een mobiele massagetherapeut om naar je huis te komen en laat hun magie werken. Zij zullen hun massagetafel opzetten en je kunt in je eigen ruimte een professionele behandeling krijgen. Knie knopen die je weken lastig hebben of gewoon genieten van een simpele rustgevende massage om je ultra relaxed te laten voelen.

Mediteren

Om dat gevoel van Zen te ervaren, beleef je nadat je naar de spa bent geweest, probeer 10 minuten meditatie te doen. Zoek een comfortabele plek om te zitten en probeer een gevoel van innerlijke vrede te kanaliseren. Zelfs als je de informatie niet helemaal bereikt, zou het moeten helpen om je dagelijkse stress te verhogen.

Krijg een vroege avond

Zodra je volledig afkoelt, probeer je een paar uur eerder te gaan liggen dan je normaal gesproken zou willen. Je lichaam zal meer ontspannen zijn, zodat je makkelijker in slaap moet drijven en dieper droomt. Hopelijk zal je ’s ochtends wakker worden, net zo herleefd als je na een lang weekend weg zou komen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s