Energie

Waarom voetballers van massage houden

Niemand begrijpt hoe veel voetballers geneigd zijn tot verwondingen zoals fans van de Premier League of fans van Eredivisie. Of het nu Daniel Sturridge en zijn beschadigde hamstring of Theo Walcott en zijn zwakke enkel, verstuikingen, pauzes en breuken kunnen leiden tot echte problemen op het veld. Hoewel sommige knocks onvermijdelijk zijn, kunnen veel problemen voetballers gezicht gemakkelijk worden vermeden met de behandeling van een sportmassage.

Topspelers krijgen regelmatig sportmassages om de zwelling van spiermikrotroten te verminderen en om afvalstoffen zoals melkzuur die zich in hun spieren opbouwen, te ontdoen. Door massage in pre- en post-match routines te integreren, kunnen sporttherapeuten helpen bij het versnellen van spelershelende processen en hun hersteltijd verminderen. Massage kan ook helpen om de flexibiliteit van de spelers te verbeteren voor nog betere prestaties.

StockSnap_POIHJNTKDB

Als een team een ​​wedstrijd speelt en binnenkort op een coach zult zitten, krijgen de spelers vaak een massage zodra ze terugkomen naar de kleedkamer. Een intense week van training of een trio van spellen op rij zal ook een serieuze massage vragen.

Als je geniet van een kickabout, maar wilt zorgen dat je gezond blijft en geschikt is voor het hele seizoen, probeer dan sportsmassage toe te voegen in je oefenroutine. Speciaal ontworpen voor sportlieden die veel lichamelijke activiteit meedoen als je je spierstelsel wilt evenwichten en je spieren versterkt en eventuele problemen die je sport heeft veroorzaakt, kunnen verhelpen.

night

Je behandeling begint meestal met een onderzoek naar uw houding en gang, voordat je je sportgeschiedenis en eventuele eerdere verwondingen met uw masseuse bespreekt. Zij zullen dan een combinatie van zweedse en diepe weefsel technieken gebruiken om diepe drukpunten in je lichaam te bereiken. Sportmassages kunnen vaak vrij intens zijn, maar als er ooit iets te pijnlijk wordt, moet je je therapeut zo snel mogelijk laten weten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s