Verlichten

Verhoog je immuniteit met een massage

Wat is het immuunsysteem?

Het immuunsysteem verdedigt het lichaam tegen natuurlijk voorkomende bacteriën en parasieten. Jouw cellen, organen en weefsels werken samen om ervoor te zorgen dat deze infectieuze microben en virussen verzet worden als ze hun lichaam aanvallen, of terwijl door de toegang te beperken of door ze te isoleren en te vernietigen zodra ze in je systeem zijn. Dit netwerk kan dan geleerde informatie opslaan en communiceren van een gebied naar een andere over eerdere aanvallen, die in de samenleving wordt aangeduid als ‘versterking’.

Terwijl we veel weten over het immuunsysteem, is er nog veel mythologie en ‘oude vrouwenverhalen’ als het gaat om het begrijpen van precies hoe precies het functioneert. Wat bekend is, is dat dysfunctie of “zwakte” in dit systeem kan leiden tot  verkoudheid.

De meest effectieve manieren om uw immuunsysteem te verbeteren zijn:

  • Verminderen van stress
  • Gezond, gezond eten
  • Zorg ervoor dat u genoeg vitamine C (gevonden in citrusvruchten) en D (gevonden in olieachtige vis)

matthew-kane-94147

Kan je massage helpen met het immuunsysteem?

Studies hebben aangetoond dat reguliere massage een zeer positief effect op je immuunsysteem kan hebben. Massage is aangetoond dat het een significante invloed heeft op stressverlichting. Door het verhogen van de bloedstroom en voedingsstoffen aan uw spieren, het vrijmaken van de omringende fascia en het verminderen van het gehalte aan melkzuur, kan je lichaam de opgeslagen spanning vrijlaten. Dit kan dan leiden tot dieper slaap, verminderde ontsteking en snellere genezing van ziekte of letsel.

Welk soort massage moet ik kiezen?

Als het jouw eerste keer is, is het de moeite waard om een ​​klassieke Zweedse massage te overwegen. Met behulp van een combinatie van lange stromende strepen en variabele druk heeft het voor ieder wat wils. Zorg ervoor dat je therapeut weet wat je zowel voor als tijdens de sessie wilt.

Probeer zo mogelijk een behandeling te kiezen die gebruik maakt van drukpunttechnieken. Door de aandacht op actieve, percussieve bewegingen te concentreren en drukpunten rond het lichaam te richten, kan een stoelmassage je bloedstroom verhogen en je energiekanalen verliezen, waardoor je helder en verhoogd voelt.

Als je je kleren niet wilt verwijderen, kan een Reflexology Foot Massage je helpen om te ontspannen en te resetten zonder te invasieve. Het gebruikt punten op je voeten die overeenkomen met alle verschillende organen in je lichaam. .

Massage moet worden gebruikt in combinatie met een gezonde levensstijl die oefening, verstandige voedings keuzes en een goede hoeveelheid slaap bevat. Zorg ervoor dat u doet wat je moet doen om uw stressniveau te verminderen; Of dat nu gaat om yoga, mediteren of een lange wandeling maken.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s