Verlichten

Bedrijfscultuur moet zich losmaken

Wat is bedrijfscultuur?

Je “bedrijfscultuur” bevat alles wat bepaalt hoe je management en medewerkers zich gedragen. Vanuit je kledingcode, naar je voordelen, en zelfs de manier waarop je je klanten behandelt, wordt je cultuur gecreëerd en versterkt door alle mensen binnen je bedrijf.

Bedrijfscultuur heeft een lichte negatieve associatie met gedwongen en droge enquêtes, maar in werkelijkheid kan het ook een enorm positief ding zijn. Voor bedrijven die de kans krijgen om hun cultuur uit te dagen en te ontwikkelen, kunnen ze nieuwe en intuïtieve manieren ontdekken om hun werkomgeving te verbeteren. Je kunt het voelen vanaf het moment dat je loopt als een bedrijf een goede plek is om te werken. Naast salaris, baanrollen en zelfs kantoorlocatie, is jouw cultuur wat  uiteindelijk doorheen schijnt.

Waarom zou massage in je werkcultuur moeten worden opgenomen?

Massage kan lijken op een toegeeflijkheid, maar het is eigenlijk een duidelijke en krachtige indicatie dat je serieus in je team’s gezondheid en geluk investeert. Wat je zaken ook, we hebben allemaal stress in ons dagelijks leven: van strakke deadlines, tot lange uren, en zelfs alleen oog- en nekpijn van het zitten op een computer de hele dag. Je kunt je team niet dwingen om te oefenen, en je kunt waarschijnlijk niet al hun maaltijden voor hen koken, maar door hen een massage te geven, kunt je hun de gelegenheid geven hun geest te ontruimen, hun spieren te ontspannen en hun stressniveau te beheren.

De voordelen van massage zijn duizenden jaren gedocumenteerd, en kunnen dieper slaap, sneller herstel van letsel en verlichting van pijn en hoofdpijn omvatten. Het aanbieden van massages een keer per maand of kwartier kan zelfs genoeg zijn om het aantal zieke dagen te verminderen … en niet alleen omdat je team niet wil missen! Binnen uw cultuur kan een kleine verandering het hele verschil maken om uw team te helpen gehoord, gewaardeerd en verzorgd te voelen. Een massage is een eenvoudige, snelle en gemakkelijke manier om je mensen te laten zien dat je aandacht besteedt aan hun behoeften.

8247186955_f869df416a_o

Wat is een bedrijf massage?

Je kunt een massagetherapeut boeken om Je team 15, 20 of 30 minuten nek- en schoudermassages op hun bureau of in een privé vergaderruimte te geven. Een andere optie is om je team een ​​massage lidmaatschap te geven als onderdeel van hun voordelen, of als een jaarlijkse bonus (of gedeeltelijk of volledig gefinancierd). Dit geeft hen de mogelijkheid om een ​​massage in volle lengte te boeken in het comfort van hun eigen huis, en is een unieke manier om je team te laten zien dat je respecteert en waardeert van hun tijd weg van het kantoor.

Stoelmassages zijn ook een leuke manier om tijdens de gebeurtenissen uit de menigte op te staan. Uit een recente studie bleek dat kandidaten die zich als cultureel fit voor een bedrijf beschouwen, een 7% lager salaris accepteren, als teken van hun wens om deel uit te maken van het team. Maak een gedenkwaardige indruk tijdens uw volgende wervingsevenement door korte boodschappen te bieden en je zou kunnen vinden dat je volgende huur de perfecte culturele pasvorm is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s