Remedie

Kan je een massage krijgen als je ziek bent?

Als je ongemakkelijk bent of je kunt voelen, kan een ontspannende massage lijken op de perfecte oplossing. Het is bekend dat massages spanning kunnen verminderen en het immuunsysteem kunnen stimuleren, zodat het lijkt op een eenvoudige snelle oplossing, maar voordat je een massage reserveert, zijn er enkele dingen die je moet overwegen.

Massage kan je lichaam tot zijn grenzen duwen

Tijdens een ziekte werkt je lichaam al hard om een ​​virus of infectie te bestrijden. Als je dan een massage krijgt en je lichaam ertoe dwingt om ook toxinen te spoelen, kan het te veel zijn voor je systeem. Het is belangrijk om je energie te besparen als je ziek bent, zodat je zo snel mogelijk beter kan worden, dus soms vermijden van massages kan eigenlijk meer voordelig zijn. Liggende gezicht om massage te krijgen kan ook erg ongemakkelijk zijn, vooral als je overbelast bent en een loopneus heeft.

Is het besmettelijk of gewoon koorts?

Je  mag nooit een massage krijgen als je besmettelijk bent. Je therapeut zal niet tevreden zijn als ze op afspraak komen en er is een kans dat je een ziekte kan doorgeven. Om te voorkomen dat je moet worden gedraaid, ga dan door de regel: ‘Als je te ziek bent om naar het werk te gaan , ben je te ziek voor een massage ‘. Je moet ook geen massage krijgen als je koorts hebt. Als je gevoelig bent voor aanraking, vermijdt  massage die de huid stimuleert. Een stevige massage beweegt het lichaam rond met lichte kracht, waardoor gevoelens van misselijkheid kunnen worden verhoogd, dus als je al misselijk voelt, moet je massages vermijden.

Het kan je helpen bij het einde van de kou

Als je aan het einde van een ziekte bent en het onaangename stadium bereikt heeft om te proberen om de gok te verplaatsen die nog in je lichaam zit, kan een massage voordelig zijn. Als je veel hoest, dan is het waarschijnlijk dat je borst, bovenrug en nekspieren strak geworden zijn. Het krijgen van een massage zal spanningen in deze gebieden verlichten en kan ook helpen om eventuele gevangen slijm in je ademhalingsstelsel op te breken.

pexels-photo-356053

Reflexologie kan een goede optie zijn

Bepaalde behandelingen, zoals reflexologie, kunnen ook helpen om hoofdpijn of sinusdruk te verlichten die je nog steeds kan ervaren als het einde van de kou. Alleen op de handen en voeten richten de reflexologiebehandelingen specifieke punten in het lichaam aan en werken ze werkelijk aan zorgvraagstukken. Je kunt je therapeut ook vragen om essentiële oliën te gebruiken als ze je masseren als ze ze in hun kit hebben, zoals veel antivirale en antibacteriële eigenschappen hebben.

 

Een gedachte over “Kan je een massage krijgen als je ziek bent?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s