Verlichten

Hoe moet je Reiki aan de kinderen uitleggen

Reiki is moeilijker uit te leggen aan volwassenen dan aan kinderen. Meestal staan ​​kinderen meer open voor nieuwe ideeën en zijn ze nieuwsgierig naar alles. Ze hebben niet de beperkingen die volwassenen hebben en staan ​​meestal meer open voor het accepteren van iets dat niet ‘logisch’ kan worden uitgelegd.

De eerste stap was het uitleggen van Reiki aan mijn jongste zoon.

Dus hoe verklaar je Reiki aan jonge kinderen? Welnu, ik ben daar niet de ultieme autoriteit over, of iets anders, maar ik kan mijn ervaring met u delen. Ik heb dagenlang geprobeerd om erachter te komen hoe ik Reiki aan mijn kinderen kon uitleggen. Pas een paar weken geleden legde mijn jongste zoon het voor mij uit … in één woord.

jordan-whitt-89812

Enkele maanden geleden heb ik mijn jongens gezegd dat ik een nieuwe reikicursus volg.

‘Een Reiki-cursus waarvoor?’ Vroeg mijn oudste zoon.

Ik had geen idee wat ik moest zeggen, dus ik heb erop gebeten. ‘Ik heb een cursus gevolgd van een zeer wijze man die me heeft laten zien hoe ik mijn handen kan gebruiken om mensen te helpen die misschien verdrietig of ziek zijn.’

‘Werkelijk? Koel! Kun je het bij mij proberen? ‘

‘Natuurlijk’, zei ik. En zo lag hij in zijn kraal en ik oefende.

In de weken en maanden daarna ontving mijn jongste reiki .

Op een avond, na een korte Reiki-sessie met mijn jongste, merkte ik iets op dat ik nog nooit eerder had opgemerkt. Vlak nadat ik klaar was, stond hij op en gaf me een enorme knuffel en zei bedankt. Ik besefte op dat moment dat hij dit na elke afzonderlijke sessie had gedaan. Dus besloot ik om te vragen.

‘Wat bedoel je, bedankt?’ Vraag ik geïntrigeerd.

‘Om mij liefde te sturen,’ zei hij.

Ik was overweldigd. Nooit had ik erover gedacht Reiki uit te leggen als iets dat met liefde te maken had. Natuurlijk doet het! Het draait allemaal om liefde en licht en dat naar de persoon sturen waar je aan werkt. Dat is precies wat ik doe als reiki-beoefenaar, ik stuur licht en liefde!

‘Dat is precies wat ik doe’. Ik zei tegen hem.

‘Ik weet mama, ik kan het voelen.’ Hij zei me harder te knijpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s