Verlichten

Sluit je lichaam, mentaal, emoties en geest opnieuw aan met Reiki Helende Energie

Reiki is een holistische helende techniek. Dit betekent dat Reiki op alle vier de niveaus van ons wezen werkt en daarom zijn er veel voordelen van Reiki. Deze helende energie kan je beïnvloeden op een fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Ik zie Reiki als onbegrensd in zijn mogelijkheden, het kan je begeleiden en je van dienst zijn in wat je nu nodig hebt. Reiki-voordelen zijn te zien op alle vier niveaus van zijn: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Fysiek niveau

Op fysiek niveau ondersteunt Reiki het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen, waardoor blokkades, toxines en pijn worden verlicht. Door in contact te komen met natuurlijke helende energie, kan Reiki u ook helpen om betere voedingskeuzes te maken, bewuster te worden en op je lichaam in te spelen, zodat je  beter bewust wordt van de behoeften van je lichaam.

Mentaal niveau

Op geestelijk niveau kan Reiki-energie je helpen om je gedachten en negatieve patronen te zien. Zodra je je bewust wordt van je gedachten, heb je de macht om ze te veranderen. Dit gaat niet over positief denken, dit gaat over het leren over je gedachten en je bewust worden van je gedachten, zodat je bewust kunt beslissen of de gedachten je dienen of niet.

Emotioneel niveau

Op een emotioneel niveau kan Reiki je helpen om in contact te komen met de diepten van je emoties en je helpen om welke energie dan ook die je zou willen transformeren te transformeren. Reiki kan je helpen meer positieve emoties te cultiveren, zoals liefde, mededogen, vriendelijkheid, verbondenheid, delen, intimiteit en meer.

Spirituele niveau

Op spiritueel niveau kan Reiki je helpen om lief te hebben en jezelf te accepteren. Zelfcompassie en compassie voor anderen hebben. Het kan je helpen om je te verbinden met het goddelijke en je te laten voelen dat je deel bent van iets groters. Voor mij is Reiki als thuiskomen. Ik voel me aanwezig, verbonden, geliefd en ik weet dat ik deel uitmaak van dit grote ding dat “het universum” wordt genoemd.

christopher-campbell-40367

Reiki helpt je bij het in balans brengen van je lichaam.

Om evenwicht te bereiken, behandelt Reiki-energie mensen holistisch en gaat het naar de plek waar het meest nodig is in iemands lichaam. Daarbij helpt het om een ​​balans in je lichaam te creëren en activeert het het natuurlijke vermogen van je lichaam om zichzelf te genezen. In wezen helpt Reiki je bij het verplaatsen van je lichaam naar een evenwicht en naar een gezonder lichaam, geest en ziel.

Wanneer je in evenwicht bent, ben je beter geschikt om afweermechanismen van angst, depressie, vermoeidheid en ziekte te bestrijden. Reiki helpt je gevoelens van vrede, rust en geaardheid te bereiken. Reiki kan zelfs leiden tot meer vertrouwen in jezelf. Je  zult hierdoor een hernieuwd gevoel voor jezelf krijgen.

Een Reiki-behandeling induceert fysieke veranderingen die kenmerkend zijn voor diepe ontspanning, waaronder een langzamere hartslag en verbeterde ademhaling. Het kan een levendiger gevoel creëren. Na de eerste Reiki-behandeling kunnen veel mensen een verschil voelen en dat voordeel kan toenemen na herhaalde sessies.

Potentiële voordelen van een evenwichtig Reiki-leven

 • Verminderde stress en resulterend versterkt immuunsysteem
 • Verminderde pijn en ongemak
 • Verhoogde energie en vitaliteit
 • Bevordering van gezonde slaap, kalmte en sereniteit
 • Verlaagde bloeddruk
 • Creëert gevoelens van geaard zijn en in harmonie zijn
 • Verhoogde helderheid, creativiteit en emotioneel evenwicht
 • Verbeterde relaties – zowel persoonlijk als professioneel
 • Pre- en postoperatief vertrouwen op pijnmedicatie en verkorte hersteltijd
 • Verminderde bijwerkingen van medicatie of behandelingen met chemotherapie
 • Hulp bij het beheer van chronische aandoeningen
 • Helpt bij het beheren van verdriet en trauma
 • Handig voor mensen in de zorg voor hospices

Wees creatief. Vind je eigen manier van genezing en wat voor jou werkt. Ik geloof dat we allemaal genezers zijn en we de genezende kracht in ons kunnen vinden.

Mijn helende reis kan er iets anders uitzien dan die van jou, maar dat is precies waar de schoonheid schuilt, dat we allemaal onze eigen wegen kunnen vinden, in onze eigen kracht kunnen stappen, onze aangeboren helende vermogens kunnen ontdekken en verbinding kunnen maken met de diepere delen van onszelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s