Remedie

Hoe stiekem een massage in te nemen tijdens Kerstmis

Op het laatste moment winkelen, feestelijke gerechten klaarmaken en je hele gezin entertainen kan betekenen dat december een van de meest hectische maanden van het jaar is.

Het goede nieuws? Je kunt stiekem een paar broodnodige ‘me tijd’ meenemen met een ontspannende massage.

Ik heb de stiekeme manieren waarop je jezelf kunt trakteren op een Alltera Massage dit vakantieseizoen omdat het zonder twijfel het grootste geschenk is dat je jezelf deze kerst kunt geven.

Als de kinderen naar bed zijn gegaan

De kinderen thuis laten tijdens de schoolvakanties is een leuke maar vaak vermoeiende ervaring. Als je de hele dag peperkoekmannen hebt gebakken en de kerstman hebt ontmoet in je plaatselijke grot, dan verdien je het absoluut om jezelf te belonen. Het beste van Alltera Massage is dat je zo laat een massage-afspraak kunt maken, zodat je een massage kunt krijgen als de kinderen in bed liggen. Kies voor een Aromatouch massage, die is gebaseerd op essentiële oliën, een ontspannende massage en je na een lange dag weer zal winden. Met lange slagen en sterke druk op maat, helpt het je ontspannen en ontstressen, terwijl je je immuunsysteem een ​​boost geeft. En ontspan!

Tijdens je lunchpauze

Tot kerstavond werken is niet bepaald de meest feestelijke manier om je tijd door te brengen, dus waarom zou je jezelf niet trakteren op een massage aan je bureau? Dat is juist; je Alltera Massagetherapeut kan rechtstreeks naar je kantoor komen en tijdens de lunchpauze hun magie op je ledematen toepassen. Een stoelmassage is ideaal voor kantoormedewerkers en maakt gebruik van een verscheidenheid aan massagetechnieken om je zintuigen te prikkelen en je energieniveau te verhogen. Of je nu wilt uitblinken tijdens een vergadering of van bureau naar dansvloer wilt gaan, deze massage zal je gemotiveerd voelen voor de taak die voor je ligt.

Maak er een meidenavond van

Als je de meisjes moet ontmoeten, maar in december niet meer kunt bedenken dan in een volle bar over elkaar te schreeuwen, waarom organiseer je dan niet een meisjeswamavond thuis? Leun achterover en ontspan met een paar feestelijke traktaties, bekijk je favoriete kerstfilm en laat de Alltera-massagetherapeut je trakteren op een ontspannende massage. Onze Ontspanningsmassage is de perfecte manier om te ontstressen, te ontspannen en te relaxen. Met behulp van lichte, vloeiende bewegingen en hoogwaardige olie, zal je massagetherapeut je spieren voorzichtig loslaten en je zenuwstelsel kalmeren. Het is een zachte, verzorgende massage voor als jij en je vriendinnen een beetje rust en ontspanning nodig hebben tijdens de hectische kerstperiode.

Voor je kerst gaat drinken

Als je een uur over hebt tussen het afronden van je werk en op weg bent naar een feestje, zal het indrukken van een energieke massage wonderen doen. Wil je de-bloat en voel je zich comfortabeler in je feestoutfit? Deze behandeling is perfect voor iedereen die op zoek is naar een soepele manier om energie te krijgen. Je therapeut gebruikt een verscheidenheid aan massagetechnieken naast zorgvuldig uitgekozen essentiële oliën om je zintuigen te prikkelen en je energieniveau te verhogen, zodat je klaar bent om te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s