Verlichten

Heeft Reiki helpt vruchtbaarheid

Wat is reiki?

Reiki is een Japanse techniek waarmee stress wordt verminderd en kalmte wordt bereikt om een genezingsproces te bespoedigen. Reiki verhoogt de vitale energie die in ons stroomt.

Reiki kan de mogelijkheden op zwangerschap verhogen. Reiki kan behulpzaam zijn voor stellen die proberen zwanger te raken op een natuurlijke manier en voor patiënten die bezig zijn met een vruchtbaarheidsbehandeling.

Reiki is tevens geschikt om de mannelijke vruchtbaarheid te verbeteren, aangezien reiki kan helpen bij erectiestoornissen en lage spermatelling.

janko-ferlic-142346

Vandaag de dag wordt reiki in vele ziekenhuizen en medische klinieken toegepast. Tevens is reiki onderwerp geweest van belangrijke wetenschappelijke onderzoeken.

Wat kunt u verwachten van een reiki sessie?

Een reiki behandeling duurt ongeveer een uur. De patiënt zal volledig gekleed op een massage tafel liggen tijdens de gehele duur van de behandeling. De reiki behandelaar gebruikt lichte aanrakingen op specifieke punten in het lichaam (hoofd, rug, buik, benen, voeten, etc.), die een warm gevoel geven en zowel lichaam als geest ontspannen. Het verschil met een massage ligt in heit feit dat er geen lichamelijke manipulatie plaatsvindt, maar enkel lichte aanrakingen.

Hoe kan reiki de vruchtbaarheid verbeteren?

Reiki helpt de gehele gezondheid te verbeteren, waaronder dus ook reproductieve gezondheid.

De paren die te maken hebben met onvruchtbaarheid zijn vaak blootgesteld aan veel stress. Reiki helpt de stress te verminderen door de bloedsomloop van de reproductieve organen te verbeteren, de hormoonproductie te stimuleren en het immuunsysteem te verbeteren.

Hoe werkt reiki?

Reiki helpt het hormoonstelsel te reguleren, aangezien het gehele lichaam tijdens een behandeling wordt geraakt door de energie van reiki. Het toepassen van de energie van reiki op de reproductieve organen kan ook helpen vastzittende negatieve energie, negatieve gedachten en de veelvoud aan emoties te verwijderen welke dag na dag veel stress kunnen opleveren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s