Verlichten

Hoe energie genezing je leven kan transformeren

Misschien heb je de nieuwste buzz-zin gehoord: energie genezing. Zoals je misschien al gemerkt hebt, is het idee van energie genezing de afgelopen jaren sterk opgestegen in het Westen. Wat is precies de genezing van energie? Wat nog belangrijker is, hoe kan energie genezing je leven transformeren in de manier waarop het zoveel anderen heeft veranderd?

Dus laten we beginnen.

In en rondom je lichaam is een energieveld.

De Chinezen noemen deze energie “Qi” en je hebt er misschien over gehoord wanneer mensen over acupunctuur of vechtsporten praten. Soms wordt deze energie je aura of zelfs de energie van je chakra’s genoemd.

Ondanks de verschillende namen speelt de energie van je lichaam een ​​belangrijke rol in je dagelijks leven.

Terwijl je je dag rondgaat, is je energieveld constant bezig met reflecteren, absorberen, projecteren en zelfs afbuigen van de energie van alles om je heen.

Van de energie van andere mensen tot de energie van elektromagnetische velden en zelfs de energie van gesprekken en emotionele gebeurtenissen, je energieveld bevindt zich in een constante staat van beweging en verandering.

Die constante staat van beweging kan uiteindelijk een effect hebben op je energieveld, waardoor onevenwichtigheden en ‘plakkerige punten’ ontstaan ​​waar ervaringen vastlopen.

Punten in je energieveld kunnen zwak of sterk zijn, levendig of lusteloos en zelfs kleverig of glad.

Het goede nieuws is dat energievelden gemakkelijk kunnen worden genezen.

Wat zegt de wetenschap?

Er zijn zoveel studies over energievelden, aura’s en qi, dat er volumes en volumes boeken over het bewijsmateriaal worden gepubliceerd.

Wat we weten is dat we door speciale soorten apparatuur energievelden kunnen visualiseren en door verschillende experimenten hebben we gezien dat het zeer effectief kan zijn en ook veel effecten kan produceren.

Wat energetische genezing betreft, hebben wetenschappers ontdekt dat het heel echt en zeer effectief is.

Reiki, een van de meest populaire vormen van energetische genezing die we later zullen bespreken, heeft bewezen pijn te verlichten, te helpen bij de symptomen van psychische aandoeningen en zelfs de cognitie te verbeteren bij oudere patiënten met de ziekte van Alzheimer.

Het is bewezen dat energiegenezing zo effectief is dat het zelfs wordt gebruikt in grote ziekenhuizen en gezondheidscentra over de hele wereld.

Opruimen, energetiseren, versterken, in evenwicht brengen en je energieveld kalmeren is een echt krachtig, bewezen pad naar genezing.

3 soorten energetische genezing

Hieronder bespreken we verschillende soorten energetische geneesmethoden en hoe deze je kunnen helpen.

Reiki

Reiki is een van de meest populaire vormen van energiegenezing ter wereld.

Hoewel er veel verschillende vormen van Reiki zijn, zijn de meeste sessies meestal hetzelfde. Blijft ongeveer een uur, zal de persoon die Reiki ontvangt op een massagetafel liggen, volledig gekleed. De Reiki-beoefenaar zal dan de handen op de cliënt leggen of hun handen iets boven het lichaam van de cliënt plaatsen, maar nog steeds binnen hun energieveld. Cliënten geven vaak aan dat ze tijdens een sessie warme, tintelende sensaties voelen.

Reikisessies kunnen om verschillende redenen worden uitgevoerd en omvatten pijn, fysieke problemen, emotionele situaties of gewoon voor een algemene opwaardering van je energieveld.

kira-auf-der-heide-328511

Kristal energie genezing

Net als alles in het universum dragen kristallen een specifieke vibratie en energie. Doorgaans kan je zien welk type energie een kristal draagt ​​door de kleur ervan te noteren.

De kleur van het kristal komt meestal overeen met de kleur van het chakra waarop het is afgestemd. Violette kristallen zijn bijvoorbeeld kenmerkend afgestemd op het kruinchakra en kunnen helpen bij psychisch bewustzijn, intuïtie en verbinding maken met universeel bewustzijn.

Je kunt kristal energie genezing op jezelf gebruiken of een deskundige persoon een sessie voor je laten houden.

Sessies omvatten het begrijpen van je symptomen en het plaatsen van kristallen op de delen van het lichaam die moeten worden aangepast.

Afstand Genezing

Afstandsgenezing lijkt erg op Reiki, behalve dat de beoefenaar niet in dezelfde kamer als jij is. Omdat energie en intentie niet beperkt zijn tot fysieke ruimte, kan healing op afstand over de hele wereld worden gedaan en toch dezelfde effecten hebben.

In een sessie beslissen de persoon die de genezing ontvangt en de persoon die de genezing geeft op een tijdstip dat zij de sessie willen laten plaatsvinden. De persoon die de genezing ontvangt, gaat liggen in een comfortabele positie en bereidt zich voor om de helende energie te ontvangen.

De persoon die de genezing op afstand uitvoert, zendt liefde, vriendelijkheid en genezende intenties uit tijdens de sessie.

Welk type energetische genezing moet je kiezen?

Er zijn veel, vele andere vormen van energetische genezing die we hier niet hebben besproken. Zelfs acupunctuur en tai chi kunnen worden gezien als een vorm van zelf-geïnduceerde energetische genezing. Simpel gezegd, energie genezing is elk proces waarbij je energieveld in evenwicht is of wordt gewist.

Kiezen welk type energetische genezing je wilt is een kwestie van voorkeur … Sommige mensen houden van de persoonsaanraking van een reikisessie, terwijl anderen liever werken met kristallen waaraan ze bedoelingen hebben gestuurd. Anderen geven nog steeds de voorkeur aan meditaties of diensten voor healing op afstand.

Je zult een paar uit moeten proberen om te zien welke je leuk vindt.

Energie genezing kan zo krachtig zijn en kan zoveel toepassingen hebben.

Positieve, helende intenties gestuurd door liefde, vriendelijkheid en mededogen kunnen je energieveld transformeren en je op je beurt meer rust, gezonderheid en gezondheid laten voelen.

Het maken van energie genezing een onderdeel van je wellnessroutine is een geweldige manier om te zorgen dat elk deel van je gezond en sterk is.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s