Welzijn

Drie eenvoudige manieren om je woonkamermassage klaar te maken

Nooit eerder een massage gehad? Geen zorgen – iedereen moet ergens beginnen.

Als je nieuw bent in het spel, raad ik je altijd een Alltera Klassie aan om je te laten zien op je welzijn-reis. Het is gebaseerd op de traditionele Zweedse massage en is perfect als je wilt ontstressen, ontspannen en het immuunsysteem van uw lichaam wilt versterken.

Je therapeut vragen om op te zetten in je woonkamer is een geweldige neutrale ruimte waarin je je prettig moet voelen. Hier is mijn gids over hoe je je woonkamer moet voorbereiden voordat je therapeut verschijnt.

Steek wat kaarsen aan

Creëer een ontspannen sfeer voor je behandeling door je favoriete kaars aan te steken. Streef ernaar om het 20-30 minuten voordat je therapeut arriveert aan te steken, zodat de kamer de geur kan vullen. Als je je massage bij kaarslicht wilt hebben, probeer dan een paar ongeparfumeerde kaarsen aan te doen, dit voorkomt dat je meerdere geuren vermengt die de zintuigen kunnen verstoren, waardoor je zich ongebalanceerd voelt.

milan-popovic-492570-unsplash

Schakel technologie uit

De woonkamer kan over het algemeen een afleidende plek zijn vol met gadgets, dus probeer actief zoveel mogelijk elektronica uit te schakelen voordat je met de behandeling begint. Als je echt wilt ontspannen en jezelf onderdompelen in de massage, moet je mobiele telefoon worden overgeschakeld naar stil en uitgeschakeld trillen, je tv moet worden uitgeschakeld en alle andere apparaten moeten indien mogelijk worden gedimd of gedeactiveerd.

alphacolor-13-172877-unsplash

Speel wat muziek

De enige uitzondering op onze bovenstaande technologieregel is een gadget dat op de achtergrond wat zachte muziek kan spelen terwijl je behandeling plaatsvindt. Als dit je telefoon is, zet je hem in de vliegtuigmodus, zodat je tijdens je behandeling geen pingsmeldingen ontvangt. Niet alleen zal de muziek rustgevend zijn, maar het kan ook rustgevend zijn om je te concentreren op de noten van het nummer, waardoor je volledig kunt ontspannen tijdens je behandeling.

luke-chesser-50-unsplash

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s