Alltera Klassieke massage

toa-heftiba-578093-unsplash

Wat is een Alltera Klassieke massage?

Gebaseerd op  traditionele, bekende massagetechnieken is dit een ideale eerste behandeling voor mensen die op zoek zijn naar een gezonde en verwikkende oppepper. Door de spieren en het weefsel te strijken, te kneden en op te rekken wordt de bloedsomloop bevorderd en gestimuleerd. De warmte die ontstaat, draagt weer bij tot een betere circulatie en afvalstoffen worden versneld afgevoerd. De verkleving van weefsels ten opzichte van elkaar wordt opgelost. De aan-en afvoer van stoffen op celniveau verloopt gemakkelijker. Dat betekent dat ook hormonale processen beter kunnen verlopen, de hele biochemische circulatie beter kan functioneren en spieren soepeler gaan werken.  Het helpt je ontspannen en ontstressen, terwijl het je immuunsysteem stimuleert.

Ieder mens heeft ontspanning nodig om lichaam en geest te laten herstellen van inspanning. Krijgen we niet de tijd om bij te komen, dan stapelen spanning en vermoeidheid zich op. Dat brengt risico’s met zich mee voor onze gezondheid. Massage nodigt het lichaam uit om spanning en pijn los te laten en een natuurlijk genezingsproces in gang te zetten. Massage heeft hierdoor een belangrijke preventieve werking.

Wie zou profiteren van een Alltera Klassieke Massage?

Dit is een ideale massage voor mensen met een druk leven die even tot rust willen komen. En een heerlijke manier om jezelf weer even op te laden.

Een Alltera classic massage zorgt voor:

  • ontspannen spieren
  • een opgeladen lichaam en geest
  • soepelere spieren, pezen en gewrichten
  • verbeterde bloedsomloop van uw spieren en huid
  • vermindert lichamelijke en geestelijke stress
  • de afvoer van afvalstoffen

Wanneer kies je voor deze massage?

Als u rust en algehele ontspanning zoekt voor het lichaam en geest.  De drukpunten worden met lichte kracht gemasseerd.  Zachte tot gemiddelde druk.

Alltera Klassieke technieken

Deze klassieke massage verlicht spierspanning en verhoogt de bloedcirculatie rond het lichaam. Massage therapeut gebruikt massageoliën om de spieren te verzachten door lange, langzame slagen en zacht maar stevig trekken en drukken. Deze behandeling is uiterst ontspannend en je moet niet verwachten dat u zich op elk moment ongemakkelijk zult voelen.

Doelstelling: Totale ontspanning. Op zowel emotioneel als fysiek niveau zal de doorstroming van energie door massage aanzienlijk verbeteren. je voelt je daardoor vitaler en energieker.

Alltera Klassieke massage van 30 minuten

Een verkeerde houding of stress slaat al snel op uw rug. Tijdens de Ontspanningsmassage van 30 minuten wordt de achterkant van uw lichaam gemasseerd. Wilt u alleen deze spieren helpen ontspannen? Dan is de Ontspanningsmassage van 30 minuten alles wat u nodig heeft!

Alltera Klassieke massage van 60 minuten

Ik adviseer absoluut een massage van 60 minuten te kiezen. Tijdens deze 60 minuten wordt de nek, schouders, rug, achter-en voorkant van de benen, de armen en het hoofd gemasseerd.  Zowel je lichaam als je geest hebben dan voldoende tijd om volledig tot rust te komen. Bovendien krijgen alle belangrijke spieren dan even aandacht. En dat draagt nog beter bij aan het volledig in balans blijven.


maak-een-afspraak