AromaTouch massage

 

De AromaTouch massage geeft de ontvanger een unieke ervaring met essentiële olieën en ondersteunt tevens je welzijn.

De AromaTouch massage is heel aangenaam. De zachte ritmische aanraking werkt in harmonie met het aroma van de hoogste kwaliteit therapeutische essentiële oliën van dōTERRA. De oliën dringen diep het weefsel binnen en geven doelgericht ondersteuning daar waar het nodig is. Je lichaam kan zich volledig ontspannen en je geest en ziel kunnen heerlijk genieten.

Tijdens de massage worden er 8 verschillende essentiële oliën van dōTERRA toegepast op de meridianen en de viscerale contactpunten van het lichaam, van de rug tot en met de voeten.

De Aroma Touch techniek werkt heel effectief door het reduceren van lichamelijke en unnamedemotionele stress factoren. Het autonome zenuwstelsel wordt ondersteund bij het herstellen van evenwicht in het lichaam (homeostasse). De massage is ook zeer geschikt voor pijnbestrijding bij bijvoorbeeld reumapatiënten, kankerpatiënten en mensen met scoliose.

De AromaTouch™ procedure

De AromaTouch techniek omvat vier primaire stappen:

  1. stressvermindering,
  2. immuunversterking,
  3. ontstekingsreactie vermindering en
  4. homeostase

De AromaTouch techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën. De techniek combineert de geneeswijzen uit het oosten met de moderne medicinale aromatherapie.

De AromaTouch massage geeft de ontvanger een onvergetelijke ervaring door het gebruik van pure en 100% natuurlijke essentiële oliën van therapeutische kwaliteit.

Een Aroma Touch massage duurt 45 min en is zeer ontspannend. Na de Massage is het heel belangrijk om voldoende water te drinken zodat afvalstoffen je lichaam snel kunnen verlaten, en als laatste ook niet geheel onbelangrijk, neem na de massage even lekker een moment voor je zelf om na te kunnen genieten van wat het allemaal met je lichaam en geest heeft gedaan.

Wil je ook eens kennismaken met met een AromaTouch behandeling?


maak-een-afspraak