Bedrijfsmassage

kantoorpandInvesteren in gezondheid en het moreel van uw werknemer

Stoelmassage is al eeuwenoud. Naar het nu vertaald biedt stoelmassage werkgevers de mogelijkheid om de gezondheid van hun medewerkers positief te beïnvloeden. Het draagt bij aan een betere werkhouding en helpt stress te verminderen of, bij een tijdige aanpak, zelfs te voorkomen. Gevolg: meer plezier in het werk, een lager ziekteverzuim en daarmee een gezondere organisatie

Waarom een bedrijfsmassage?

  • 74% van de werknemers heeft last van lage energie niveaus
  • 70% van de werknemers beweegt onvoldoende

Maatwerk

Omdat geen mens of lichamelijk klacht hetzelfde is elke stoelmassage maatwerk. Geen standaard of een vaste volgorde, maar per behandeling bespreken we waar de klacht of de behoefte ligt. Verder geven we tips mee voor later achter het bureau.

Hoe werkt het?

Bespreek met uw team jullie wensen. We zullen een plan opstellen geheel toegespitst op uw team’s behoeften.

Alle apparatuur wordt door uw therapeut meegenomen, inclusief massagestoel.

Voor de massage vraagt uw massage therapeut slechts een kleine ruimte beschikbaar.

Mini behandelingen van 15 of 20 minuten richten zich op het hoofd, de schouders, de rug en armen. Deze massages worden volledig gekleed uitgevoerd.

Aftrekbaar

De kosten voor het inhuren van een stoelmasseur zijn volledig aftrekbaar omdat de belastingdienst stoelmassage erkent als een methode om ziekteverzuim tegen te gaan.  Zie Handboek Loonheffingen 2015, 20.1.10 Arbovoorzieningen

Een stoelmassage kunt u onder de volgende voorwaarden onbelast ter beschikking stellen

  • U hebt als werkgever een arboplan
  • De massage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan
  • De massage vindt tijdens werktijd plaats
  • De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen

Werkkostenregeling

Stoelmassage valt onder de gerichte vrijstelling en hoeft daarom niet in de werkkostenregeling (WKR) te worden opgenomen. Dit betekent dat u de betreffende 1,2 procent aan andere onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor uw werknemers kunt besteden.

Kennismaken

Ieder bedrijf heeft haar eigen wensen voor stoelmassage. En omdat je stoelmassage gewoon moet ervaren, neem ik de massagestoel graag mee naar onze eerste kennismaking. Samen kijken waar uw medewerkers behoefte aan hebben en laten ze het kort ervaren.


maak-een-afspraak