Indian Head Massage

De Indian head massage is een traditionele massagetechniek uit de eeuwenoude Indiase geneeswijze Ayurveda. Ayurveda betekent levenskennis en is gerelateerd aan Yoga en aan het Chakra systeem. Ayurveda is een holistisch systeem dat de mens ziet als een samenstelling van lichaam, geest en ziel.

headmassage

Het hoofd, de nek en de schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Als je gestrest of kwaad bent hoopt de spanning zich op. Later kan zich dat uiten in de vorm van een stijve nek of stijve schouders, vermoeide ogen en soms zelfs haaruitval. De Indian head massage bevordert de nachtrust, versterkt het zelfgenezende vermogen van het lichaam, pijn en stijfheid worden verlicht en stress en vermoeidheid nemen af.

Deze massage wordt, over de kleding heen en zittend op een kruk of stoel, uitgevoerd op het hoofd en het gezicht, maar ook nek, rug en schouders worden niet overgeslagen.

Bij de Indian head massage wordt er met behulp van stevige en zachte massagebewegingen voor gezorgd dat blokkades verminderen en voor verlichting zorgen. Het werkt ook op psychisch niveau, doordat de geest kalmeert, ontspant en stress vermindert.

zorgt er tevens voor dat de nachtrust bevordert, het zelfgenezend vermogen van het lichaam versterkt en pijn en stijfheid verlicht.

maak-een-afspraak