Massages

Alltera Klassieke massage

Gebaseerd op  traditionele, bekende massagetechnieken is dit een ideale eerste behandeling voor mensen die op zoek zijn naar een gezonde en verwikkende oppepper. Lees verder.

AromaTouch massage

De Aroma Touch massage geeft de ontvanger een unieke ervaring met essentiële oliën en ondersteunt tevens je welzijn. De Aroma Touch massage is heel aangenaam. Lees verder.

Bedrijfsmassage

Investeren in gezondheid en het moreel van uw werknemer Stoelmassage is al eeuwenoud. Naar het nu vertaald biedt stoelmassage werkgevers de mogelijkheid om de gezondheid van hun medewerkers positief te beïnvloeden. Lees verder.

Stoelmassage

Stoelmassage is een effectieve en prettige methode om spanningsklachten te verminderen en het lichaam te helpen bij het herstel van de effecten van langdurig beeldschermwerk. Lees verder.

Indian Head Massage

De Indian head massage is een traditionele massagetechniek uit de eeuwenoude Indiase geneeswijze Ayurveda. Ayurveda betekent levenskennis en is gerelateerd aan Yoga en aan het Chakra systeem. Ayurveda is een holistisch systeem dat de mens ziet als een samenstelling van lichaam, geest en ziel. Lees verder.

Hand & voet massage voor ouderen

Ouderen massage helpt om het lichaam en geest tot rust – en dat is bijzonder krachtig voor degenen die dementie ervaren of verzorgers. Een regelmatige massage zal u helpen om meer ontspannen voelen en kan u ook helpen om beter te slapen. Lees verder.

 unnamed-1