Reiki Bij Kinderen

Heeft je kind slaapproblemen?

Huilt je baby zonder reden?

Heeft je kind gedragsproblemen?

Is je kind stil en teruggetrokken?

Is je kind nu weer verkouden?Zijn de oren of de keel alweer ontstoken ?

Heeft je kind een handicap ?

 

Er zijn veel mensen die geloven dat Reiki alleen voor volwassenen is. Feit is echter dat Reiki voor iedereen is: baby’s, peuters, tieners, jonge mensen, ouderen, planten, dieren en bijna elk levend wezen. In dit stressvolle tijdperk leren veel ouders het gebruik en de implementatie van reiki om hun kinderen te helpen zich te concentreren, te ontspannen en te herstellen van alle problemen in hun leven.

Reiki heeft een positieve effecten voor kinderen

Kinderen vinden Reiki prettig. Ze gaan door Reiki veel beter in hun vel zitten. Reiki vergroot het zelfherstellend vermogen substantieel. Het zelfvertrouwen van je kind neemt toe. Op natuurlijke wijze kan Reiki jullie kind helpen. Reiki neemt zorgen van de ouders weg.

Wat is het effect van een Reiki behandeling?     

  • Meer zelfvertrouwen
  • Durft meer voor zichzelf op te komen
  • Lichaam en geest kunnen ontspannen en komen in balans
  • Angsten schuiven naar de achtergrond of verdwijnen zelfs

Naast deze punten kan het ook zijn dat je kind zich steeds meer op zijn gemak voelt, steeds beter weet wat hij wel en niet wilt of meer mee kan worden gecommuniceerd doordat je kind beter aard. Ook zal je kind minder gestrest zijn en verdwijnen de gedachten uit het hoofd waardoor er rust ontstaat.

Kinderen die Reiki ontvangen zijn meer in staat zichzelf te zijn. Ze gaan beter om met hun gevoel en leren hun eigen ik ontdekken.

Voor het welslagen van de Reiki behandelingen hoeven kinderen niet stil te liggen. Je kind kan zitten of liggen, of beweeglijk zijn, of praten, met speelgoed spelen, tijdens de behandeling, precies zoals zij het op dat moment voelt.

Lees verder