Verwijzingsformulier

 

Profiteer van deze geweldige programma!

Het is een andere manier zeg ik ‘Dank je’ voor het kiezen van Alltera Massage – niet alleen voor jezelf, maar ook voor je vrienden en familie.

Zet je gegevens op het verwijzingsformulier en de naam van je vriend die je doorverwijst.  Je vriend krijgt €20 korting op hun eerste afspraak.

 

Verwijzingsinformatie

 

  • Jouw vrienden moeten een nieuwe klant in Alltera Massage en noemen die hen ten tijde van hun eerste afspraak genoemd. (Een succesvolle vrienden betekent dat ze eigenlijk een sessie hebt ontvangen.)
  • Je vriend moet je naam in te voeren als hun doorverwijzing op hun eerste afspraak. Als je vriend annuleert of niet komt opdagen voor de geplande afspraak, verdien je je beloning niet.
  • Je zal worden gemaild een cadeaubon voor de verwijzing beloningen (waarvan 20% korting, 50% korting of een gratis 60 minuten durende geïntegreerde massage volgens het verwijzingsprogramma).
  • Verwijzingsbeloningen zijn niet overdraagbaar.

 

Als je vragen hebt over het Referral Program, neem dan gerust contact met me op 0649397319 werkdagen van 08:30 – 17:00 of via contact formulier.